Kontakt os 24 timer i døgnet
70 20 10 80

Hunde- og runderingsvagt

– Overvågning af virksomheden efter endt arbejdstid?

At overvåge en virksomhed om natten er en tillidssag. Virksomheder bør derfor kun benytte sig af et autoriseret sikringsselskab. Dansk Alarm & Hundetjeneste ApS har kun specialuddannet personale, der er godkendt af Rigspolitiet til at udføre vagtopgaver.

Rundering

Vi er bevidste om det ansvar, der følger med den tillidserklæring der gives til os. Derfor opfylder vi altid de aftaler, vi har indgået – og gerne lidt tilvores medarbejdere følger en aftalt rute rundt på området og ”stempler ind” på givne tidspunkter og steder. Vi benytter morderne teknologi til registrering af vagternes bevægelser. Det er din garanti for, at vagten har været på aftalt sted på aftalt tidspunkt.

Benyt vore vagter til at lukke virksomheden af for natten.

Vi oplever tit tændte kaffemaskiner, åbne døre og vinduer, tændt belysning og alarmanlæg, der ikke er tilkoblet. Udover reduceret strømforbrug og risiko for brand, øger det også sikkerheden overfor indbrud. Alle vagter er specialuddannede og bestrider den type arbejde bedre end de ansatte i virksomheden.

Bevogtningshunde

– Når overvågning ikke er nok

Efter arbejdstids ophør kommer der sjældent mennesker i industriområderne, hvilket giver frit spil til indbrudstyve og hærværksmænd, hvis man ikke tager sine forholdsregler.

Dansk alarm & Hundetjeneste ApS har siden 1989 haft et særligt ekspertiseområde, bevogtningshunde.

Til denne form for sikring, gennemgås pladsen som hundene skal bevogte og det vurderes om pladsen er egnet eller om der skal foretages forbedringer. Efter vurderingen og eventuelle forbedringer er foretaget, kontaktes politiet, der gennemgår pladsen og godkender denne, godkendelse er gældende 2 år.

Dansk alarm & Hundetjeneste ApS udarbejder herefter en skriftlig kontrakt, med beskrivelse af hvor og hvornår hundene er på pladsen. Vi sørger ligeledes for opsætning af skilte, der beskriver at der er “løse hunde” på pladsen og sørger for udsætning af isoleret hundehuse samt vand- og foderskåle.