Kontakt os 24 timer i døgnet
70 20 10 80

Alarmafdelingen

– En effektiv måde at sikre mod indbrud

Alarmer forhindrer ikke indbrud. Men i langt de fleste tilfælde, er den præventive effekt af en alarm nok til at holde tyvene væk.
Skulle en tyv alligevel trænge ind, kan et korrekt installeret alarmsystem forhindre hans videre færden i virksomheden, indtil en alarmpatrulje ankommer til stedet.

Samlet sikkerhedsvurdering.

Inden et alarmsystem installeres, foretager vi en gennemgående sikkerhedsvurdering af hele virksomheden og kommer med forslag til, hvordan virksomhedens generelle sikkerhedsniveau kan hæves og dermed gøre det vanskeligere at trænge ind.

Alarmsystem.

Vi laver en behovsanalyse og finder frem til en alarmløsning, der passer præcis til virksomheden.

Er der i forvejen installeret et alarmsystem, kan vi overtage, opdatere og vedligeholde dette og derved sikre uafhængighed af det eksisterende sikringsselskab. Samtidig vurderer vi behovet for en udvidelse af sikringen, med for eksempel en røgkanon.

Hurtig udrykning.

Når alarm går, er det vigtigt at der sker noget. Vi er tilknyttet en døgnbemandet kontrolcentral, der sørger for lynhurtig videremelding til os, så alarmpatruljen rykker ud hurtigst muligt, dermed opnår vi, at skaden bliver minimal.

Alarmpatruljen bliver på udrykningsstedet til sikkerheden er genoprettet og eventuelle ødelagte døre og vinduer er blevet dækket af.

Inden patruljen forlader steder, bliver der udarbejdet en vagtrapport med beskrivelse af hændelsesforløbet og tidspunktet for alarmudkaldet.